Kerstdagen op TerneuzenFM

Ruik jij de kerstkransjes, dennennaalden en kalkoen ook al?

Tijdens de kerstdagen hoef je je niet te vervelen met Terneuzen FM.

Jij bent misschien wel vrij, of je bent juist aan het werk terwijl de rest van je familie gezellig bij elkaar zit.

Het team van Terneuzen FM gaat ook gewoon door tijdens de kerstdagen.
We maken er juist iets extra’s van.


Op vrijdag 23 december geven Paul en André alvast een voorzetje met een aangepaste Middagbreak van 12.00 tot 13.00.

Naast de normale programmering  belooft het op eerste kerstdag van 14.00 tot 16.00 een dolle boel te worden bij ‘Paul en Dre’s Kerstidee’.

Op tweede kerstdag komt de gebruikelijke programmering te vervallen en zitten de volgende Dj’s bij de kerstboom in de studio voor je klaar:

08.00-10.00:       Leen Oele
10.00-12.00:       Roel van Antwerpen
12.00-13.00:       Aangepaste middagbreak met Paul en André
13.00-15.00:       Johan Sponselee

Ze hebben interessante feitjes, smeuïge kerstanekdotes en draaien nog één keer de grootste kersthits speciaal voor jou.

   

Het laatste nieuws uit de regio

Woensdag 28 juni: infomarkt over de Tractaatweg in de Halle in Axel vanaf 19.30 uur. Beleef de verdubbelde weg met viaducten alvast in 3D en laat je informeren door de projectmedewerkers - Tot en met 30 augustus kun je weer met de fiets naar de overkant vanaf Perkpolder: Het vaarseizoen van Fietsvoetveer Perkpolder – Hansweert is weer begonnen: www.de-atol.nl - In de toekomst een samenwerking tussen de Havendagen Terneuzen en Vlissingen? De voorzitter van de havendagen geeft toe dat er wel over nagedacht wordt. Zodra GO-TV hier meer over weet, laten we je het weten - Mooie boeken, inspirerende gesprekken en nieuwe contacten? Dinsdag 27 juni om 14 uur is er in de Bibliotheek Terneuzen een introductiebijeenkomst voor de start van een leesgroep geschiedenis - Zaterdag 1 juli: Kofferbakrommelmarkt op de Markt Terneuzen van 9 uur tot 16.00 uur - Het weer in Zeeuws-Vlaanderen zondag: veel wolken, af en toe zon en een stevige wind. Kans op een bui; 22 graden - Tot 9 juli in de Raadskelder van Het Belfort in Sluis: tentoonstelling van de Franse kunstenaar Aymerick Pihéry - Maandag 26 juni 17.30 uur in museum het Warenhuis (Axel): Axelscafé voor inwoners en ondernemers om ideeën en initiatieven uit te wisselen. Samen kun je meer dan alleen. Aanmelden via economie@terneuzen.nl - De scholengroepen Perspecto en Probaz in de gemeenteTerneuzen gaan na de zomervakantie praten over een mogelijke fusie tussen drie basisscholen: De Hille, De Geule en De Meerpaal - Kermiskoers Sint Jansteen: dinsdag 27 juni 19 uur, met voorafgaand aan de koers om 17.15 uur een solexrace - Vanaf 1 juli: nieuwe beelden op de Scheldeboulevard in Terneuzen en een expositie in de Passerelle van het stadhuis - Titel test - 23 tot en met 26 juni: Kermis op de Groote Markt in Sluis - Zaterdag 1 juli: Groede Live! Ries de Vuyst met The Extremely Nice Not Quite Gypsy Gus; 19.45 uur. www.grotekerkgroede.nl - 23 Tot en met 26 juni: Kermis op de Groote Markt in Sluis