Spinning Marathon AD6 Team Stars.

Vier uur knallen voor het goede doel!

Op zondag 19 maart is er een spinningmarathon van 10 uur tot 14 uur.


Deze wordt georganiseerd door AD6 Team Stars in samenwerking met Futuro Fitness.

Jan en Manon de Vos uit Zuiddorpe gaan voor de tweede keer met een tandem de berg op om geld in te zamelen voor de KWF Kankerbestrijding en de Dutch Cancer Society.
Steun hen door voor 10 euro per uur mee te fietsen tijdens de spinningmarathon.Terneuzen FM steunt deze actie en doet live verslag met verslaggevers op locatie en dj’s in de studio.


   

Het laatste nieuws uit de regio

Woensdag 28 juni: infomarkt over de Tractaatweg in de Halle in Axel vanaf 19.30 uur. Beleef de verdubbelde weg met viaducten alvast in 3D en laat je informeren door de projectmedewerkers - Tot en met 30 augustus kun je weer met de fiets naar de overkant vanaf Perkpolder: Het vaarseizoen van Fietsvoetveer Perkpolder – Hansweert is weer begonnen: www.de-atol.nl - In de toekomst een samenwerking tussen de Havendagen Terneuzen en Vlissingen? De voorzitter van de havendagen geeft toe dat er wel over nagedacht wordt. Zodra GO-TV hier meer over weet, laten we je het weten - Mooie boeken, inspirerende gesprekken en nieuwe contacten? Dinsdag 27 juni om 14 uur is er in de Bibliotheek Terneuzen een introductiebijeenkomst voor de start van een leesgroep geschiedenis - Zaterdag 1 juli: Kofferbakrommelmarkt op de Markt Terneuzen van 9 uur tot 16.00 uur - Het weer in Zeeuws-Vlaanderen zondag: veel wolken, af en toe zon en een stevige wind. Kans op een bui; 22 graden - Tot 9 juli in de Raadskelder van Het Belfort in Sluis: tentoonstelling van de Franse kunstenaar Aymerick Pihéry - Maandag 26 juni 17.30 uur in museum het Warenhuis (Axel): Axelscafé voor inwoners en ondernemers om ideeën en initiatieven uit te wisselen. Samen kun je meer dan alleen. Aanmelden via economie@terneuzen.nl - De scholengroepen Perspecto en Probaz in de gemeenteTerneuzen gaan na de zomervakantie praten over een mogelijke fusie tussen drie basisscholen: De Hille, De Geule en De Meerpaal - Kermiskoers Sint Jansteen: dinsdag 27 juni 19 uur, met voorafgaand aan de koers om 17.15 uur een solexrace - Vanaf 1 juli: nieuwe beelden op de Scheldeboulevard in Terneuzen en een expositie in de Passerelle van het stadhuis - Titel test - 23 tot en met 26 juni: Kermis op de Groote Markt in Sluis - Zaterdag 1 juli: Groede Live! Ries de Vuyst met The Extremely Nice Not Quite Gypsy Gus; 19.45 uur. www.grotekerkgroede.nl - 23 Tot en met 26 juni: Kermis op de Groote Markt in Sluis