Nieuws van Terneuzen FM

€10.000,- opgehaald voor stichting Kadoos

LogoOp zaterdag 14 november hebben de vrijwilligers van Terneuzen FM een live marathonuitzending verzorgd vanuit een horecapand aan de Markt te Terneuzen. Dit was ter afsluiting van de goede doelen actie. De dag werd ingevuld met interviews met onder andere Natasja Compiet (initiatiefneemster van Stichting Kadoos), lokale organisaties en natuurlijk Sinterklaas! Daarnaast kwamen ook meerdere artiesten live optreden waaronder De Maffoos, Whatever, Liz Richards en Herman Brock Jr.

In de aanloop van de actie, in de maanden september en oktober, hebben de vrijwilligers van Terneuzen FM een totaalbedrag van €10.000,- weten op te halen. Dit bedrag heeft het initiële streefbedrag ver overschreden. Het gehele bedrag is zaterdag overhandigd aan Stichting Kadoos.

Deze actie is opgezet om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan Stichting Kadoos, een Zeeuws-Vlaamse stichting die zich inzet voor kinderen uit minder welvarende gezinnen en die afhankelijk zijn van de voedselbank. Dit doen ze door middel van het aanbieden van gratis verjaardagsdozen aan kinderen die op de basisschool zitten. Ieder kind verdient namelijk een verjaardagsfeestje, ook als de ouders daar geen financiële middelen voor hebben. De verjaardagsdozen worden gevuld met alle ingrediënten die nodig zijn voor een kinderfeestje; een cake, kaarsjes, ballonnen, slingers, een traktatie voor op school, en zelfs een cadeautje voor de jarige.

Met dit mooie bedrag kan deze fantastische stichting het werkgebied uitbreiden naar héél Zeeuws-Vlaanderen en kan een jaar lang al deze kinderen (ongeveer 250) voorzien van een verjaardagsdoos.


Opbrengst finalefoto actiedag

Prettig Weekend

Prettig WeekendPrettig Weekend is een wekelijks radioprogramma gemaakt door Louis Carpaij.

Iedere zaterdag, 2 uur lang, een nostalgisch geluid uit de jaren 60, 70, 80 en 90.

In Prettig Weekend besteden we aandacht aan:

- Hits, maar soms ook bijna vergeten opnames uit de 20ste eeuw.
- De gebeurtenissen en popnieuws van vandaag, maar dan in het verleden.
- Het 'Presley-Plaatje', het 'One-Hit-Wonder' en de zogenaamde 'RIP-plaat'.
- De verjaardagskalender, het weetje van de week en een speciale opname, als uitsmijter van het programma.

Wil je reageren, schrijf dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel luisterplezier!

Prettig Weekend: Iedere zaterdag tussen 9 en 11 uur op Terneuzen FM.

Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Zaterdag 18 april zal Terneuzen FM live verslaggeving doen van de Marathon Zeeuws-Vlaanderen. Verslaggevers zullen de live uitzending verzorgen vanaf de start in Terneuzen, langs de route en bij de finish in Hulst.

Dit jaar is alweer de 7de editie van de Logus-de Hoop Marathon en is hét sportevenement van Zeeuws Vlaanderen. Terneuzen FM zal net als voorgaande jaren de hele dag aanwezig zijn en zal door middel van interviews en dynamische verslaggeving de luisteraars een ware live ervaring bezorgen.

De live uitzending zal beginnen om 10:00 uur bij de start in Terneuzen en zullen de activiteiten omtrent de marathon in de uitzending worden opgenomen. Wanneer alle lopers zijn vertrokken zullen de verslaggevers de route volgen richting Hulst en tussentijds de live uitzending aanvullen. Rond 13:15 uur worden de eerste lopers bij de finish in Hulst verwacht waar wederom live verslaggeving gedaan zal worden tot ongeveer 15:00 uur.

Ook zullen voor-/achteraf interviews gedaan worden met lopers, toeschouwers, en organisatie om een zo compleet mogelijke ervaring te bieden aan de luisteraars.

De uitzending is achteraf nog 6 dagen terug te luisteren via onze uitzending gemist.
 

Koningsdag 2015

Willem-AlexanderOp 27 april zal Terneuzen FM wederom aanwezig zijn bij de feestelijke activiteiten rondom de Koningsdag feestelijkheden in Terneuzen. Van 8.00 tot 13.00 uur zal er live verslaggeving gedaan worden vanaf de markt voor de speciale Koningsdaguitzending.

Terneuzen FM is als grootste regionale radiozender vanzelfsprekend aanwezig tijdens deze en andere evenementen in de regio. Tijdens deze live uitzending komen de activiteiten die op de markt plaatsvinden uitvoerig aan bod. De reporters zullen interviews houden onder de aanwezigen om een zo compleet mogelijke ervaring te bieden aan de luisteraars thuis.

De uitzending is live te beluisteren in de ether (107.8 , 106.1 en 105.8 MHz), de kabel (94.4 MHz), digitale kabel (kanaal 993) via de webstream en ook live te horen op de Markt. Eveneens is de uitzending achteraf terug te luisteren via de uitzending gemist op deze website.

Terugblik op de PopKwis

Popkwis logoLeen Oele en Steven Hamelink blikken samen twee uur terug op het geweldige succes van de PopKwis. Organisator en deelnemer laten de vragen en muziek nogmaals voorbij komen en misschien geeft Leen al een eerste tip voor volgend jaar.

Vrijdagavond 17 april van tien tot middernacht en daarna nog een jaar terug te luisteren via deze twee links:


Uitzending gemist PopKwis 2015 - uur 1

Uitzending gemist PopKwis 2015 - uur 2